top of page
psychiatrie Amsterdam, psychiater Amsterdam, psychotherapie, psychotherapeut, praktijk Kurt, kinder- en jeugdpsychiatrie, volwassenenpsychiatrie

Wachttijd update 14-02-2024
- kinder en jeugd (18-): vanwege de vele nieuwe aanmeldingen, hebben we helaas een gedeeltelijke aanmeldstop. In verband met uitbreiding van onze nieuwe systeem- en relatietherapeut is er plek voor deze behandelingen en kunnen die wel aangemeld worden. 
- volwassenen (18+) : vanwege de vele nieuwe aanmeldingen, hebben we helaas een gedeeltelijke aanmeldstop. In verband met uitbreiding van onze nieuwe systeem- en relatietherapeut is er plek voor deze behandelingen en kunnen die wel aangemeld worden.


Aanmelden | Patiënten

Als u een geldige verwijsbrief heeft, kunt u zich ook zelf aanmelden.

1- Vul het aanmeldformulier volledig in. U heeft een geldige verwijsbrief van een erkende verwijzer nodig. Deze kunt u uploaden met het aanmeldformulier. Zonder verwijzing kunnen wij uw aanmelding niet in behandeling nemen.

2 – Er wordt telefonisch contact met u opgenomen. U ontvangt daarna per mail een bevestiging van de afspraak.

3 - Mocht u aanvullende informatie willen geven, dan kunt u dat mailen naar info@mind4mind.nl .

4 – meenemen voor 1e afspraak: geldig verwijsbrief, identiteitsbewijs, verzekeringspasje, eventueel verslagen van eerdere hulpverlening

NB: Aanmeldingen zonder een geldig verwijsbrief worden niet in behandeling genomen. 

Als u op een wachtlijst komt, blijft uw verwijzer verantwoordelijk totdat wij de zorg overnemen. 

bottom of page