top of page
psychiatrie Amsterdam, psychiater Amsterdam, psychotherapie, psychotherapeut, praktijk Kurt, kinder- en jeugdpsychiatrie, volwassenenpsychiatrie

​​De praktijk bestaat uit 3 (regie)behandelaren, nl. mw TGA. Strieder (psychiater), mw S. Zanou (psychotherapeut) en dhr M. Kurt (psychiater).

 

 

Behandelingen

Patiënten kunnen bij ons terecht voor zowel farmacotherapeutische als psychotherapeutische behandelingen van de meest voorkomende psychiatrische stoornissen, vallend binnen de basis-  en specialistische GGZ zorg.

U kunt bij ons terecht met klachten die oa. kunnen passen bij ADHD, autismespectrumstoornissen, angst en dwangstoornissen, gedragsstoornissen, hechtingsstoornissen, trauma gerelateerde klachten, stemmingsstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek.
Als u bij ons een zorgvraag heeft dat valt onder "niet- vergoede zorg" volgens de Zorgverzekeringswet zal uw zorgverzekering het waarschijnlijk niet vergoeden. In dat geval kunt u kiezen om "zelfbetaler" te worden.


De behandelingen die geboden worden variëren van farmacotherapeutische interventies, individuele psychotherapie, traumabehandeling, systeem of relatie therapie tot interventies in de omgeving zoals psychoeducatie en consultatie. De praktijk werkt nauw samen met andere disciplines waardoor indien nodig hun expertise ingezet kan worden.

Indien na intake blijkt dat een kleinschalige praktijk ontoereikend is, dan zal in overleg met u gezocht worden naar een passend alternatief
.

 

Klik op deze link voor informatie over de intake.

Klik op deze link voor het aanmeld formulier.

Klik op deze link voor de contactpagina.


 

E-health

Mind4Mind maakt gebruik van de diensten van Embloom voor online behandelmodules. Ook is het mogelijk om sessies met uw behandelaar met (beeld)bellen te doen.
Dit is afhankelijk van de zorgvraag en indicatie, en als het bijdragend is aan uw behandeling. Het gesprek hierover kunt u met uw behandelaar voeren.

bottom of page