top of page
psychiatrie Amsterdam, psychiater Amsterdam, psychotherapie, psychotherapeut, praktijk Kurt, kinder- en jeugdpsychiatrie, volwassenenpsychiatrie
Dr. T.G.A. Strieder, MD, PhD
(K&J) Psychiater, psychoanalytisch psychotherapeut asp.
BIG registratie: 590241444301

Thea Strieder (1958) groeide op in Amersfoort. Zij studeerde geneeskunde aan de VU te Amsterdam, werkte jarenlang als arts jeugdgezondheidszorg en verslavingszorg, en specialiseerde zich daarna in de psychiatrie en in de kinder&jeugdpsychiatrie. Verder promoveerde zij op het onderwerp “Determinanten van auto-immuunschildklierziekte”. Sinds 2009 is zij werkzaam als (kinder- en jeugd) psychiater bij diverse GGZ instellingen en sinds 2010 als vrijgevestigd psychiater.

(Overige) lidmaatschappen:
- Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP)
- Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie (NVPP)
- Nederlandse Vereniging voor EMDR
- KNMG


----------------


Drs. M. Kurt, MD
(K&J) psychiater, psychoanalytisch kinder- en jeugdpsychotherapeut
BIG registratie: 29064620401

Muzaffer Kurt (1972) is geboren in Turkije en sinds zijn 1e levensjaar opgegroeid in Amsterdam.  Na het eindexamen Atheneum B,  geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam en werkzaamheden als basisarts binnen de psychiatrie, heeft hij zijn specialisatie tot psychiater gedaan onder prof. dr. A.J.L.M. Van Balkom bij GGZ in Geest. Na het afronden van de opleiding tot psychiater heeft hij de subspecialisatie kinder- en jeugdpsychiatrie gedaan onder dr. P.W. Troost bij De Bascule.
Sinds april 2014 is hij werkzaam als psychiater in dienstverband bij de Bascule (sinds kort Levvel) te Amsterdam. Hiernaast heeft hij een kleinschalige, vrijgevestigde praktijk in Amsterdam.
In september 2014 is hij begonnen aan de opleiding tot psychoanalytisch psychotherapeut bij de Nederlands Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie.

Lidmaatschappen:
- Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP)
- Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie (NVPP)
- KNMG
- Efcap


----------------


Drs. S. Zanou
Psychotherapeut, Orthopedagoog-Generalist, Psychoanalytisch psychotherapeut asp, Systeemtherapeut i.o.
BIG registratie: 59922063116, 79922063131

Sabrine Zanou (1978) groeide op in Huizen (NH). Zij studeerde Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht (afgestudeerd in 2000). Zij werkte hierna jarenlang binnen de forensische zorg (gesloten jeugdinrichtingen) en heeft hier haar opleiding tot Orthopedagoog-Generalist gevolgd (2005-2008). Sinds 2013 is zij werkzaam binnen de jeugd GGZ (De Bascule, nu Levvel) te Amsterdam. Binnen De Bascule is zij opgeleid tot psychotherapeut (RINO Amsterdam, afgerond eind 2016) en systeemtherapeut. Hiernaast heeft zij sinds eind 2016 een kleinschalige, vrijgevestigde praktijk voor volwassenen (voor psychodynamische behandelingen), waarbinnen zij tevens instemmingsverklaringen verzorgd voor de gesloten jeugdzorg. Sabrine is sinds 2017 begonnen aan de opleiding tot psychoanalytisch psychotherapeut bij de Nederlands Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie.   

Lidmaatschappen:
- Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP)
- Vereniging voor Kinder- en Jeugdpsychotherapie (Lid specialist, VKJP)
- Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie (NvPP)
- Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO)
bottom of page