Welkom op de website van Mind4Mind

 

Helaas hanteren we op dit moment een aanmeldstop voor nieuwe cliënten.

Met de cliënten die al op de wachtlijst staan zullen wij te zijner tijd contact opnemen als er plek om te starten is.
 

Mind4Mind is een groepspraktijk die gevormd is uit Psy4, Praktijk Kurt en PSZ Psychologie en biedt behandeling in het Nederlands, Turks en Engels.


Een kinder- en jeugdpsychiater is een arts die zich heeft gespecialiseerd tot psychiater met als subspecialisatie kinder- en jeugdpsychiatrie. Hier kunt u meer lezen over psychiatrie in het algemeen.

"De psychiatrie is het medisch specialisme dat in diagnostisch en therapeutisch opzicht somatische, psychologische en sociale benaderingen integreert bij de zorg om de geestelijke en lichamelijke gezondheid van het individu " (uit: Profielschets Psychiater).


Een psychotherapeut is een psycholoog of orthopedagoog die zich gespecialiseerd heeft. Zij werkt klacht- en/of persoonsgericht. De psychotherapeut is in staat het behandelproces en het behandelproces en het behandelresultaat inzichtelijk te maken. De therapeutische relatie staat centraal. De psychotherapeut biedt u een effectieve evidence based behandeling en deskundige begeleiding. 
 

De praktijk biedt hulp aan kinderen en volwassenen. De praktijk werkt nauw samen met andere hulpverleners, huisartsen en scholen.
Lees hier meer over de procedure.


Wachttijden:

Helaas hanteren we op dit moment een aanmeldstop voor nieuwe cliënten.

Met de cliënten die al op de wachtlijst staan zullen wij te zijner tijd contact opnemen als er plek om te starten is.Onze wachtlijst is administratief. Wij doen geen wachtlijst behandeling en in de tussentijd ligt de zorgverantwoordelijkheid bij uw verwijzer.
 


​​NB:

Als we geen contract hebben met uw zorgverzekeraar (volwassenen) of gemeente (kinder- en jeugd) wordt uw behandeling niet volledig vergoed . Klik hier voor algemene informatie over vergoedingen en hier voor een overzicht van de contracten en wachttijden.

psychiatrie Amsterdam, psychiater Amsterdam, psychotherapie, psychotherapeut, praktijk Kurt, kinder- en jeugdpsychiatrie, volwassenenpsychiatrie